Beste contactpersonen,

Met het aantal vaccinaties dat dag na dag stijgt en ziekenhuisopnames die juist dalen, durven we het aan om op 4 oktober 2021 te beginnen met zaalvoetballen! In deze mail lees je wat je moet doen om ervoor te zorgen dat jij met je team dit najaar weer kunt meedoen.

Allereerst hopen we dat jullie je als team opnieuw inschrijven en dat het goed met jullie gaat. De corona crisis is ons allemaal niet in de koude kleren gaan zitten. We hopen dat jullie met niet al teveel kleerscheuren het afgelopen jaar zijn doorgekomen.

Desondanks schatten wij in dat het in oktober mogelijk moet zijn om weer veilig in de zaal tegen elkaar te voetballen. Wij hebben er erg veel zin in om 4 oktober te beginnen.

De inschrijfperiode voor het seizoen 2021-2022 hebben we vastgesteld van 1 juli tot en met 31 juli. Schrijf dat aub in je agenda. Het inschrijfproces verloopt geheel digitaal via onze site https://www.srza.nl.  Ook nieuwe teams kunnen zich aanmelden. Op de website leggen we ook uit hoe je dat doet.

Het inschrijfgeld voor komend seizoen bedraagt 900 euro. Dat is iets hoger dan het laatste seizoen omdat de zaalhuur omhoog is gegaan en we voorzorgsmaatregelen moeten nemen tegen verspreiding van het virus. En die kosten geld.

Wat de indeling van de teams betreft zal er niks veranderen. Elk team zal in dezelfde klasse worden ingedeeld als bij aanvang seizoen 2020-2021 (zie ook de website). Nieuwe teams beginnen in de laagste klasse.

Even tussendoor. De SRZA-competitie draait volledig op vrijwilligers. Zij maken het mogelijk dat je met je team kunt voetballen. Het zou geweldig zijn als je ook helpt zodat jezelf en anderen kunnen voetballen. Dat hoeft niet eens heel veel tijd te kosten. We zijn vooral op zoek naar scheidsrechters. Vind je fluiten leuk of wil je het proberen, mail dan naar rob@srza.nl. Hij neemt dan contact met je op.

Vrijwilliger zijn bij de SRZA heeft zo zijn voordelen. Naast een leuke tijdsbesteding, ontvang je een vrijwilligersvergoeding, kerstpakket en geven we een keer per jaar een feest voor alle vrijwilligers. Ook kun je een EHBO-cursus volgen en leiden we scheidsrechters op.

Terug naar het inschrijfproces. Mocht er vanwege de corona crisis toch langere tijd niet gevoetbald kunnen worden, waardoor we een kortere competitie spelen, betalen we jullie geld terug. Het inschrijfgeld voor 2020-2021 is ook volledig terugbetaald.

Wij hopen van harte dat je je team opnieuw inschrijft zodat we hopelijk in oktober de bal weer kunnen laten rollen. Wij wensen jullie een geweldige zomer toe en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Bestuur van de SRZA